Aperitive & Paste

Aperitive & Paste

Aperitive

Aperitiv pe frunze de andive: cremă de brânză, ardei gras, ceapă verde şi pătrunjel (290g)
Antreu bruschette: somon afumat, vită, curcan cu pesto verde, pui cu roșii uscate (270g)
Platou mix: rulou de curcan cu prosciutto, involtini de vită, bruschette cu somon afumat și pui, frigărui roșii cherry cu mozarella și creveți (330g)
 Bruschette cu mozarella și prosciutto
 Bruschette cu somon afumat, roşii şi ridichi
 produs de post  Bruschette cu roşii, măsline negre, rozmarin şi busuioc
Carpaccio de vită (muşchi de vită, rucola, parmezan şi ulei de măsline) (150g)
produs de post  Salată de vinete
Platou brânzeturi: camembert, gorgonzola, parmezan, fructe proaspete şi uscate (300g)

La platoul de brânzeturi vă recomandăm un pahar de vin din lista de vinuri.

Paste

Penne cu vită și creveți (fulgi de ardei iuți, usturoi, cremă de brânză)
 Spaghete carbonara: bacon, parmezan, ou, smântână dulce
 Tagliatelle cu spanac, creveți, ardei gras, parmezan, usturoi, ghimbir
 produs de post  Tagliatelle cu roşii şi busuioc
produs de post  produs de post

 

Dă mai departe...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter