- Descriere
- Recenzii (0)
Descriere
Ne-am dorit ceva nou și extravagant, așa că, am luat rețeta bunicii de prăjitură cu nes și am transformat-o în tort cu nes. Nu se face, așa, în doi timpi și trei mișcări, dar nici imposibilă nu e.
Începem cu blatul, care e mai fin decât cel de la tortul cu ciocolată – separăm gălbenușul de albuș și le batem cu zahăr până se se împrietenesc bine, turnăm peste compoziție gălbenușurile și ningem o mână de făina și iar le împrietenim pe toate.
Mmm, crema: amestecăm mascarpone cu frișcă lichidă, câteva bucățele de ciocolată albă și nes preparat cu apă călduță, după care punem pe foc până se împrietenesc și ele. După gust, putem îmbogăți aroma cu un lichior sau coniac de calitate.
Urmează asamblarea pe straturi.
Greutate: 2.4 kg;
Compoziție: ouă, făină, ciocolată, zahăr, nes, mascarpone, frișcă;
Notă: Imagini cu titlu de prezentare. Produsul real poate să difere ușor de produsul din imagine.
Recenzii
Nu există încă recenzii.