Tort de brânză

148,00 lei
  • Descriere
  • Recenzii (0)

Descriere

Îl facem doar cu brânză de vaci luată din Piața Mare. Este ceva mai simplu de preparat, nu necesită coacere ci doar răbdare: trebuie să stea la rece.

Luăm o tavă pentru copt, punem hârtie la bază și începem să construim primul strat dintr-un blat subțire de biscuit (nu vă zgârciți la prețul biscuiților). Separat se pregătește, într-un vas, umplutura din brânză de vaci, zahăr, ouă, unt, mascarpone și frișcă. Se amestecă bine la mixer până se e omogenizată și-ți tot vine să guști din ea. După gust, putem aduce arome noi cu ajutor de la niște coajă de lămâie sau de portocală.

Rezultatul se pune în tavă și se lasă la rece, pentru a deveni perfect, câteva ore.

Greutate: 2,8 kg;

Compoziție: biscuiți,  brânză de vaci, ouă, zahăr, unt, frișcă, mascarpone, coajă de lămâie sau de portocală;

Notă: Imagini cu titlu de prezentare. Produsul real poate să difere ușor de produsul din imagine.

Dă mai departe...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tort de brânză”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *