mâncare

mâncare

Parafrazând o reclamă, vom răspunde la întrebarea de ce să mâncați la Apropo? Pentru că avem cea mai bună cafea! Nu rămânem doar cu parafrazarea, vom trece și la explicații.

Oamenii care vin dimineața la noi să își bea cafeaua, de obicei, vor să mănânce și un mic dejun. Bucătarul nostru a băut și el (de fapt e o ea) cafeaua  Sant’Eustachio, a comparat-o cu alte cafele, și și-a propus să facă un mic dejun la același nivel. Dacă e cea mai bună cafea, de ce să o stricăm cu mâncarea de după, zice ea. Croissantele, sandvișurile, omletele, pitabreadul și încă multe alte produse de pe pagina dedicată mic dejunului, sunt făcute după acest crez.

Doar că, oamenii beau cafea și pe la 12 și pe la 13 și, ați înțeles voi, în orice moment al zilei. Așa că, ne-am extins crezul la alte feluri de mâncare, plus câteva prăjituri pe care le găsiți doar la noi.

Poate ați auzit – în Apropo Café, unele flori sunt comestibile. Nu vă speriați când vedeți un client având un ghiveci de lut cu o floare în el și o linguriță în mână. E floarea noastră înghețată.

Ar fi multe de spus despre ce gătim. Preferăm să lăsăm meniul să vă povestească.

Dă mai departe...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter